Onsdag

Idag så är det onsdag:) Imårrn har jag en dejt med Melina.....Ska väl hem till henne och fika eller nått...Måste åka till babyland någon dag oxå och hämta ut gratis box:D
På fredag kommer syster,Wille,Veronika,Sebastian och Tomas hit:) Men dom åker på lördag igen dom ska bara lämna av veronika i uppsala för hon ska flytta dit nu...Hon börjar skolan där så hon ska flytta hemmifrån....
Fan jag måste ha min spjällsäng från syster oxå...Tror brorsorna får hämta den i slutet av denna månad....Men det gör inget om lillkillen sover bredvid mig nån vecka eller så:) Bara mysigt:) Fan jag ska ju packa BB väskan men jag vet lixom inte vad jag ska ta med mig.....

Någon som vet vad man ska packa ner?

Annars ska man väl inte göra så mycke mer idag.......Måste tillforum i helgen och köpa en ny tvättkorg...Min gick sönder för typ ett halv år sen men har inte orkat köpa ny...Måste verkligen göra det nu.....Undra om jag ahr några pengar?

Kommentarer
Postat av: Paula

hej! nu är det inte långt kvar alls! spännande ! Vad du ska ta med dej i bbväskan är allt som du behöver. Typ kläder till dej och pojken, laddare till mobilen, lite pengar kanske. Eller det var det jag packade ner typ. behövde inte så mycket mer. Allat annat finns ju där. Typ bindor, blöjor .. :)

kram

2008-08-13 @ 09:39:48
URL: http://oneandoonly.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

http://enfiluriminmage.blogg.se/2008/february/bb-vaskan.html#comment den här skrev jag i min förra blogg... lite tips.

2008-08-13 @ 09:40:48
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: susanne

tips är tofflor, amningsBH, och mjuka och sköna kläder! Sen tyckte jag det var rätt skönt att ha med sig eget shampo och balmsa och sånt fanns ju på sjukhuset men brukar inte lukta så mycket!! lycka till!

2008-08-13 @ 09:47:32
URL: http://susannenorlin.blogg.se/
Postat av: susanne

hmm min oscar var 51cm när han föddes och jag hade bara 50 kläder med mig,och dom var nästan för små han kunde ha dom en vecka ungefär, du kan ju packa med dig några 52 också!!

2008-08-13 @ 10:00:34
URL: http://susannenorlin.blogg.se/
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

På våran förlossning och BB var man tvungen att ha med sig blöjor till bebisen. Den första får man men resten får man står för själv. Har man inte de med sig får man fixa det, finns tydligen att köpa i kiosken vid cafeterian fast svindyrt! Som tur var hade vi med oss det. Bindorna är däremot gratis : )



Man får ju med blöjor i dem där gratisboxarna från barnenshus/babyproffsen. Perfekt att ta med till BB. Vi stannade ju bara ett dygn så dem där gratis blöjorna räckte precis.

2008-08-13 @ 10:05:41
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Marika

Ja jag ska ringa nån dag. Kan inte bli nått annat än kul.

Mår du bra annars nu då? Eller e de bara pina?

2008-08-13 @ 10:31:07
URL: http://mapal.blogg.se/
Postat av: Marika

Jag får krupp bara med detta kissande på natten! 2-4 gånger per natt... stackars dig! hehe

Ja jag har skrivit in mig o så. De trodde jag var i vecka 13 först men så fick jag backa till vecka 9 första gången jag fick göra ultraljud.

Skrev in mig efter det.

Nu längtar jag bara till v18! Då jag får titta på bebben igen.

Har du pappan till babyn med dig eller är han helt ute ur bilden? Såg att du var singel på FB.

2008-08-13 @ 11:11:27
URL: http://mapal.blogg.se/
Postat av: Marika

Ja jag bara längtar! Har ju fått titta på min lilla alien 2 gånger när man såg att det var nått där.. Kanske läst om det på bloggen.. Men i vecka 18 kommer bebben se ut som en bebis..Kul!

Va skönt att de e ok med din kille.

Nää vi ska inte kolla kön.. jag vill men matte vill inte.. Och om jag ska titta själv så kommer jag att göra bort mig bara o kalla magen för tjejen/killen. :)

Vart bor du då?

2008-08-13 @ 12:55:34
URL: http://mapal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0