....



Igår blev det gynakuten vid 6 tiden för jag hade smärtor i magen.....Men dom hittade inget fel allt va bra med bebisen....Det av så kul när vi gjorde ultraljudet igår så sov bebisen så stod doktorn och skaka på magen och sa "vakna" hehe sen började den röra på sig:=) Men det va ingen fara....Fast jag ahde högt blodsocker så jag ska till barnmorskan imorgon klockan 9 för att ta ett nytt prov...Så vi hoppas på att det inte är någon fara med det:=)

Kommentarer
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Vad härligt att sparkarna har börjat kännas. Så himla mysigt : ) Vilken tur att allt var bra med lillen. Är de när man har högt blodsocker man kan få graviditetsdiabetes?

2008-05-13 @ 17:52:30
URL: http://FreijasMamma.blogg.se
Postat av: Cassandra och Christofer

Hej! Vi är med i en bloggtävling och har gått vidare till omgång två, vi hoppas att du vill rösta på oss så vi kommer till steg 3 och vidare.
Men imorn börjar röstningen, och då kan du rösta på oss, på http://www.metrobloggen.se/karsten , och röstningen håller på i en dag. Tack i förhand!
Mvh Cassandra och Christofer

2008-05-13 @ 18:51:39
URL: http://weareyoungparents.blogg.se
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Hehe de skulle vara nått va? ; D Undra om jag skulle trivas om jag flytta tillbaks.

2008-05-13 @ 20:29:06
URL: http://FreijasMamma.blogg.se
Postat av: FREIJAS MAMMA - Caroline.

Nja jag är inte så säker på det. Fast nog är de rätt skönt att komma till sthlm när man är där och hälsar på ; D Affärer vart man än vänder sig ja förutom på Ingarö då ; D haha och latte! Finns inte ett jäkla ställe i den här hålan som säljer en god äkta jäkla latte! Hur sjukt är inte det. Jäkla bondhåla.

2008-05-13 @ 22:32:35
URL: http://FreijasMamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0