bla

Här är ena trycket:D

Och sen det andra:D

Och sen min lilla krabat:D Man kanske inte ser så bra men det va det bästa jag kunde komma me:D

Kommentarer
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Nu har jag uppdaterat! : )

Ja man ser ju faktiskt att de är en bebis där på bilden, om än det är en himla liten krabat. Fy fasen vad dyrt 150 spänn för två tryck bara. Vad var de för rånar sida du beställde ifrån?

2008-02-28 @ 17:04:24
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Haha nä det skulle inte jag heller göra om jag var du ;P Men det var ju söta tryck iallafall. Blev dyra tröjor det där : ) haha. Hur är de annars då allt bra? Har du testat åksjuketabletterna?

2008-02-28 @ 18:08:54
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: Sandra

Guud vilken söt liten bebis på bilden!
Visste inte ens att man kunde se nåt så tidigt :)
tråkigt att du mår så illa hela tiden doc. men superskoj att du ska ha bebis, fast det vet du redan att jag tycker. Hoppas ditt illamående slutar upp snart! Puss & kram

2008-02-28 @ 19:46:39
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Åh stackare. Har du testat att ha t.ex. Kex eller nått smått bredvid sängen som du kan äta innan du går upp? Det kan hjälpa lite. Försök verkligen att titta förbi ett apotek och köp åksjuketabletterna. Dem hjälper iallafall litegrann eller dem funkade på mig. Så försöker du äta sånt som du tycker om. Eller lättare grejer... fil, yoghurt, knäckemackor.

Annars kan du ju ringa din barnmorska och be om råd. Tror man kan få någon medicin utskriven också.
Läste i en tidning att man ska äta smått hela tiden så magen aldrig är tom. Om du inte äter nått kan de ju bli såpass allvarligt att du måste läggas in på sjukhuset för dropp. Inte roligt.

Ja snart är det dags för mig. Sjukt spännande. Längtar verkligen super mycket och är inte det minsta rädd för förlossningen : )

2008-02-28 @ 20:26:39
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: EN FILUR I MIN MAGE - Caroline.

Men ring till din Barnmorska. Det är hon som ska hjälpa dig med det där och även om du inte har tid förens nästa vecka så ska hon kunna ta emot dig. Det kan ju bli allvarligt.

2008-02-28 @ 20:52:55
URL: http://EnFilurIMinMage.blogg.se
Postat av: Sara

testa ett band som heter "sea.." något. funkar jätte bra mot illamående och du har det runt handleden så ska det ta bort illamåendet. finns på apoteket.

2008-03-01 @ 00:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0